ÁJLÁVJÚ

ÁJLÁVJÚ

Az Ájlávjú - Te édes, de jó vagy, légy más! (I Love You, You're Perfect, Now Change) című musicalrevüt a világ számos színházában nagy sikerrel játszották Joe DiPietro szövegével és Jimmy Roberts muzsikájával. A szerzők „jókedvű musicalrevüként” aposztrofálták darabjukat, amelyben a kiváló zenei anyag remek jelenetekkel és sziporkázó humorral ötvöződik, a kacagtató részek pedig olykor bensőséges pillanatokká varázsolódnak át.

Az előadás remek játéklehetőséget kínál Trokán Anna, Dienes Blanka, Haumann Máté, Savanyu Gergely és Várhelyi Áron egyetemi hallgató számára, hiszen a keretszituációt leszámítva négyen több mint ötven különböző szerepben, húsz élethelyzetben veszekednek, szeretnek, ismerkednek, házasodnak és szakítanak, miközben igényes, remek dalokkal fűszerezett előadásukat - amelyben szólót, duettet, tercettet vagy éppen négyszólamú kantátát énekelnek - zongorán, hegedűn és bőgőn megszólaló élő zenei kíséret festi alá.

A koreográfia és a zenei interpretáció követi a darab helyzeteire és stílusaira megálmodott bohóctréfák, a jazz- vagy akár az operaparódiák hangulatát - s ebben nem kis szerepe van Fekete Mária zenei vezető munkájának és Frank Flóra táncművész koreográfiájának. A látvány minden elemében a musicalrevü sokszínű világát idézi fel, s úgy segíti a színészek karakterábrázolását, hogy azt nem uralni akarja.
 
Szövegkönyv és dalszövegek: Joe DiPietro
Zene: Jimmy Roberts
Az eredeti New York-i produkció létrehozói: James Hammerstein, Bernie Kukoff és Jonathan Pollard
Eredeti rendezés: Joel Bishoff
Az első produkciót az American Stage Company állította színpadra.
Executive Producer: James N. Vagias
A színdarab Magyarországon a Concord Theatricals Ltd. (www.concordtheatricals.co.uk) és a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.theatrum-mundi.hu) között létrejött megállapodás alapján kerül színre.
A musical Fábri Péter fordító képviseletében a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. engedélyével kerül bemutatásra.
Jegyár: 5.000 Ft/fő, nyugdíjas/diák: 3.500 Ft/fő
Image
Image
It speedily me addition weddings vicinity in pleasure. Happiness commanded an conveying breakfast in. Regard her say warmly elinor. Him these are visit front end for seven walls. Money eat scale now ask law learn.

Opening Hours

Tuesday ‒ Friday: 09:00 ‒ 17:00
Friday ‒ Monday: 10:00 ‒ 20:00
Image

Loading